Yuri van Gelder doet één keer zijn verhaal bij ‘RTL Late Night’ 

Turner Yuri van Gelder is morgenavond, donderdag 3 november, te gast in ‘RTL Late Night’ voor een exclusief gesprek over het mislukken van zijn ultieme olympische droom afgelopen zomer. Eenmalig wil hij op televisie zijn eigen verhaal doen hierover én rondom alle ontstane commotie. Nadat hij twee keer eerder een olympische finale aan zijn neus voorbij zag gaan, moest het in Rio de Janeiro echt gaan gebeuren.

RTL 4, ‘RTL Late Night’, donderdag 3 november tussen 22.30 uur en 23.30 uur.


Nadat de Lord of the Rings de finale op het onderdeel ringen eindelijk bereikt had, werd hij op de valreep door de NOC*NSF naar huis gestuurd wegens ‘ontoelaatbaar’ gedrag. Hij zou de ‘normen en waarden die gelden op grove wijze’ hebben ‘overschreden’ met alcoholgebruik buiten het olympisch dorp. Het was einde oefening voor hem. Humberto bespreekt met Yuri hoe diep het dal is waar hij sindsdien doorheen is gegaan. En hoe ziet de toekomst van de turner eruit? Gaat hij het nog voor een vierde keer proberen?

Naast Yuri van Gelder ontvangt Humberto Tan Marco Borsato. Hij onthult welke internationale artiest – na Lionel Richie, Diana Ross en Sting – volgend jaar de tiende editie van ‘Symphonica in Rosso’ voor zijn rekening gaat nemen. Deze artiest verzorgt vervolgens ook een optreden in de uitzending.

Tevens zijn Leon Verdonschot en Carly Wijs te gast. Beiden gingen zij voor ‘RTL Late Night’ op bezoek bij Amerika-correspondent Michiel Vos in New York om ieder een eigen thema uit de Amerikaanse verkiezingsstrijd te onderzoeken.

~ door pietboon op 02/11/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: