Ontknoping MLB World Series vannacht live op FOX Sports

FOX Sports doet vannacht live verslag van het zevende en dus beslissende duel in de MLB World Series. De wedstrijd tussen de Cleveland Indians en Chicago Cubs is vanaf 01.00 uur rechtstreeks te zien op FOX Sports 2 (Nederlands commentaar) en FOX Sports 4 (origineel USA commentaar). Het is voor de 37ste keer dat er een ‘Game 7’ nodig is in de World Series.

De Cleveland Indians staan voor het eerst sinds 1997 weer in de finale. De laatste eindoverwinning in de World Series dateert echter alweer uit 1948. De Cubs hebben nog veel langer op hun kans moeten wachten. De droom van de ploeg uit Chicago, die al 108 jaar wacht op een kampioenschap, leek na vier wedstrijden alweer te eindigen in een nachtmerrie. Met een 1-3 achterstand en drie wedstrijden in Ohio voor de boeg, stonden The Lovable Losers voor een ogenschijnlijk schier onmogelijke opgave. Na de 2-3 zege van zondagnacht hadden de Cubs, de beste ploeg van het reguliere seizoen, het vertrouwen echter compleet terug.

De Cubs brachten dinsdagnacht de spanning helemaal terug door de zesde wedstrijd met 3-9 te winnen. Met deze overwinning brachten zij de stand in de best-of-seven-serie op 3-3. Het zevende en beslissende duel staat aankomende woensdagnacht in Cleveland op de rol.

MLB World Series ‘Game 7’: woensdagnacht live op FOX Sports 2 en FOX Sports 4 om 01.00 uur

~ door pietboon op 02/11/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: