Planet Earth II vanaf 6 november op de BBC

Toen Planet Earth tien jaar geleden uitkwam transformeerde het de manier waarop de kijkers hun planeet zagen. Het was de eerste natuurserie die in HD was gefilmd. Meer dan een half miljard kijkers waren geboeid door de beelden en kregen een nieuwe blik op de wereld.

Nu 10 jaar later is Planet Earth terug met een tweede seizoen, en met een nieuw perspectief. We observeren niet alleen, we duiken ook echt in de spectaculairste landschappen en leefomgevingen en komen oog in oog met de dieren die daar leven.

Planet Earth II, vanaf zondag 6 november 21:00-22:00 uur op BBC One


Seizoen 2 is in Ultra HD opgenomen, en met nog meer detail ontdekken we eilanden, bergen, jungles, woestijnen, graslanden en de steden van de wereld. Een reis naar de vier uithoeken van de wereld, waarbij we de extreme krachten ontdekken die het leven op die iconische plaatsen hebben gevormd.

De productie duurde drie jaar, waarbij er 117 reizen naar 40 verschillende landen zijn gemaakt. In totaal zijn er 2089 dagen gefilmd. En natuurlijk is het commentaar van de ongeëvenaarde verteller Sir David Attenborough.

~ door pietboon op 05/11/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: