ATP World Tour Finals live op FOX Sports

Van 13 tot en met 20 november brengt FOX Sports exclusief de ATP World Tour Finals 2016. Alle wedstrijden in het enkelspel worden rechtstreeks uitgezonden. De ATP World Tour Finals vormt de jaarlijkse ontknoping van het professionele herentennis met de beste acht enkelspelers van het seizoen.

Het commentaar tijdens de wedstrijden is afwisselend van Marcella Mesker, Theo Bakker, Abe Kuijl of Robbert Reimering. Tevens schuift John van Lottum tijdens iedere avondpartij aan als co-commentator. Op speeldagen geeft van Lottum bovendien in FOX Sports Vandaag (zowel om 19.30 uur als om 23.00 uur) zijn analyse op de gespeelde wedstrijden en de komende partijen.

De ATP World Tour Finals brengt de beste acht spelers van het afgelopen seizoen samen in de O2 Arena in Londen. Het evenement staat daarom ook bekend als het officieuze wereldkampioenschap tennis. In twee groepen van vier spelen zij ieder drie groepswedstrijden. De vier beste spelers kwalificeren zich voor de halve finales waarna de twee laatst overgebleven spelers onderling uitmaken wie er met de hoofdprijs vandoor gaat. De volgende acht spelers hebben een startbewijs veroverd voor de ATP World Tour Finals 2016: Novak Djokovic, Andy Murray, Stan Wawrinka, Milos Raonic, Kei Nishikori, Gael Monfils, Marin Cilic en Dominic Thiem.

~ door pietboon op 07/11/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: