Opvolger Top Gear begint 18 november

tgt

Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zijn terug op tv met “The Grand Tour”, de opvolger van Top Gear. Een show over avontuur, spanning en vriendschappen… zo lang je accepteert dat de mensen die je vrienden noemt dezelfde zijn die je af en toe niet uit kunt staan. Soms gaat het zelfs even over auto’s. Het wereldwijde avontuur begint 18 november op Amazon Prime.

Ieder vrijdag, gedurende twaalf weken, zal er een nieuwe aflevering te zien zijn. Tijdens de eerste aflevering van The Grand Tour zitten Jeremy, James en Richard voor hun eerste studio tent opname in Californië, en zo zal er iedere week vanuit een andere plek in de wereld uitgezonden worden.

Amazon heeft een drie-jarig contract met de heren voor The Grand Tour. Amazon Prime is vanaf december ook in Nederland te bekijken.

Trailer

~ door pietboon op 16/11/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: