Videoland voegt reeks succesvolle internationale series toe in decembermaand

Videoland biedt in de maand december een flink aantal nieuwe internationale titels om te bingewatchen. De populaire psychologische thriller ‘Revenge’ (15 december, 4 seizoenen), het politieke familiedrama ‘Medici: Masters of Florence’ (16 december, exclusief bij Videoland) en de thrillerreeks ‘Nobel’ (18 december, eveneens exclusief) voeren het titeloverzicht aan. ‘The Young Pope’ is vanaf 17 december compleet en ook de raciaal geladen dramaserie ‘American Crime’ is nú te zien bij Videoland.

In ‘Medici: Masters of Florence’ uit 2016 schitteren onder anderen Richard Madden (Robb Stark in ‘Game of Thrones’) en tweevoudig Oscarwinnaar Dustin Hoffman. ‘Medici: Masters of Florence’ is geregisseerd door Sergio Mimica-Gezzan (‘Saving Private Ryan’) en is op dit moment in Italië de meest populaire dramaserie. De serie wordt in één adem genoemd met Sorrentino’s ‘The Young Pope’. ‘Medici: Masters of Florence’ speelt zich af in het Florence van de 15de eeuw en vertelt het verhaal van Cosimo die in 1434 wordt verkozen tot hoofd van de Florentijnse Republiek. Cosimo heeft van zijn vader Giovanni, waarvan wordt gezegd dat hij op mysterieuze wijze is vergiftigd, de Banco Medici geërfd. Aan de hand van diverse flashbacks wordt de kijker meegenomen naar het Florence van Giovanni en Cosimo.

Videoland brengt meer aansprekende series in december. ‘Revenge’, bijvoorbeeld. In deze mysterieuze en psychologische thrillerreeks staat Emily Thorne, gespeeld door Emily VanCamp (‘Captain America’), centraal. Zij keert terug in The Hamptons om wraak te nemen op iedereen die haar inmiddels overleden vader kwaad heeft gedaan. Bij Videoland kijk je vanaf 15 december alle vier de seizoenen van ‘Revenge’.

Drie dagen later, op 18 december, verwelkomt Videoland de Noorse thrillerserie ‘Nobel’ uit 2016. Een soldaat en familieman wordt na terugkeer uit de oorlog in Afghanistan een pion in een politiek machtsspel. Wanneer de belangen buitenproportioneel lijken te geraken, wordt hij gedwongen te ontdekken hoe ver men moet gaan in de naam van de vrede.

Ook ‘American Crime’ kijk je bij Videoland. Een raciaal geladen dramaserie, die wordt verteld vanuit het oogpunt van de slachtoffers, de verdachten en hun families, en geproduceerd is door Oscarwinnaar John Ridley (‘12 Years a Slave’). Hoofdrollen zijn weggelegd voor Timothy Hutton (‘Leverage’) en Felicity Huffman (‘Desperate Housewives’). ‘American Crime’ werd in 2015 genomineerd voor liefst tien Primetime Emmy Awards. Daarnaast werd de dramaserie beloond met een Golden Globes-nominatie in de categorie ‘Beste Miniserie of Televisiefilm’.

~ door pietboon op 11/12/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: