51e Super Bowl live op BBC One

imagecomposer.nfl.com.png

In de nacht van zondag 5 op maandag 6 februari 2017 kunnen we bij de BBC genieten van “Super Bowl LI”, vanuit het NRG stadion in Houston, Texas. De wedstrijd begint om 00:30 uur, voorafgegaan door het voorstellen van de spelers en de volksliederen vanaf middernacht. Ook in de aanloop ernaar toe is er veel aandacht voor de NFL op de BBC.

Super Bowl LI, 5-6 februari op BBC One

Niemand minder dan Lady Gaga treedt dit jaar op tijdens de traditionele Pepsi Halftime Show. Afgelopen jaar zong ze nog het volkslied tijdens Super Bowl 50. Lady Gaga treedt in de voetsporen van voorgangers, zoals Coldplay, Beyoncé, Katy Perry, Bruno Mars, Madonna, The Who, Bruce Springsteen & The E Street Band, Tom Petty and the Heartbreakers, Prince, the Rolling Stones, Paul McCartney, U2 en vele anderen.

Gedurende het seizoen is de BBC ook wekelijks aanwezig met twee NFL uitzendingen. Ieder dinsdag op woensdagnacht, iets na middernacht, zendt BBC Two het 50 minuten durende programma “NFL This Week” uit. Hierin worden de wedstrijden van het afgelopen weekeinde geanalyseerd. Iedere vrijdag op zaterdagnacht, rond 1 uur, is op BBC One “The NFL Show” te zien. Hierin bespreekt Mark Chapman met gasten in 30 minuten de perikelen rond de NFL.

~ door pietboon op 30/12/2016.

Eén reactie to “51e Super Bowl live op BBC One”

  1. […] Lees ook: Super Bowl live op BBC TV […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: