NFL Playoff wedstrijden live op Sat.1

De NFL Playoff wedstrijd, in de wildcard ronde tussen de New York Giants op bezoek bij de Green Bay Packers, is vanavond live te zien op Sat.1. Ook afgelopen nacht was Sat.1 live bij start van de wildcard ronde. Deze zender is beschikbaar in het Standaard pakket van Ziggo en dus voor velen zonder extra kosten te bekijken. Abonnees bij KPN moeten het Duits Pakket hebben, om dit kanaal te kunnen zien. Het premiumkanaal FOX Sports heeft de Nederlandse televisierechten van de NFL.

NY Giants at Green Bay Packers, zondag 8 januari 22:30-01:55 op Sat.1

Ook de komende weekenden zullen op Sat.1 live wedstrijden te zien zijn van de Playoffs in de NFL, met het uiteindelijke doel dat de winnaars van de AFC en de NFC op 5 februari tegenover elkaar staan in de Super Bowl. De eerstvolgende Play Off wedstrijden op Sat.1 zijn te zien op de volgende tijden:

Zaterdag 14 januari, 22:25 uur
Zondag 15 januari, 1:30 uur
Zondag 15 januari, 22:30 uur
Zondag 22 januari, 1:30 uur

Naast Sat.1 verslaat ook de BBC de NFL uitgebreid in samenvatting. Iedere dinsdag nacht wordt teruggekeken op het afgelopen weekend in “NFL This Week”, en iedere vrijdag wordt de NFL uitgebreid geanalyseerd in “The NFL Show”. De BBC en Sat.1 zenden beide de Super Bowl rechtstreeks uit.

Lees ook: Super Bowl live op BBC TV

~ door pietboon op 08/01/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: