KPN maakt Programma Gemist beschikbaar via de Gids

Na Ziggo kan je nu ook bij KPN via de Gids programma’s tot 7 dagen terugkijken. In de TV Gids kijk je gratis programma’s terug, ook als ze al begonnen of afgelopen zijn. Je herkent gratis programma’s aan het groene pijltje.

Deze dienst is een uitbreiding op de bestaande diensten van de KPN, zoals begin gemist. Bij Begin Gemist laat je een programma dat al is begonnen opnieuw starten. Terugkijken via de gids is een uitbreiding hierop. Bij deze dienst start je ook programma’s op die al zijn afgelopen. En dat tot 7 dagen in het verleden. Daarnaast zijn bij Terugkijken via de gids alle programma’s ook nog gratis.

Helaas is het niet mogelijk om programma’s terug te kijken via de iTV app.

~ door pietboon op 25/01/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: