The Oscars 2017 live te zien op Net5

oscars

De hele maand februari staat in het teken van de Oscars® bij Net5. Niet alleen brengt de zender dan de beste Oscarwaardige films zoals 12 Years a Slave, War Horse, The Green Mile en Les Misérables, maar ook is er exclusief en live de uitreiking van The Oscars® 2017 op 27 februari. Februari wordt dan ook terecht omgedoopt tot Oscarmaand bij Net5.

Live: The Oscars® 2017 (The 89th Academy Awards®): Net5, 27 februari 2017 van 02.30 tot 06.00 uur
Samenvatting: Net5, 27 februari 2017 om 17.00 uur en 23.15 uur

Net5 zendt als enige (voor iedereen toegankelijke) televisiezender live de uitreiking van The Oscars® 2017 uit in de nacht van 26 op 27 februari. De volgende dag is de samenvatting te zien bij Net5. De 89e uitreiking van de Oscars, ook wel Academy Awards genoemd, wordt dit jaar voor het eerst gepresenteerd door de Amerikaanse komiek Jimmy Kimmel. In het publiek zitten de grootste acteurs en actrices. Of er ook Nederlands succes behaald kan worden, wordt duidelijk op 24 januari als de nominaties worden bekendgemaakt.

De hele maand februari brengt Net5 de kijker in Oscar-sferen door de mooiste films uit te zenden. Zo zendt Net5 elke maandag premières uit van het ontroerende liefdesverhaal The Theory of Everything, de heerlijke feelgoodfilm Saving Mr. Banks met Emma Thompson en Tom Hanks, dé erotische kaskraker Fifty Shades of Grey en het aangrijpende en inspirerende drama Unbroken geregisseerd door Angelina Jolie. Verder heel veel bekroonde klassiekers zoals 12 Years a Slave, de zesvoudige Oscarwinnaar The Hurt Locker, Les Misérables, War Horse en The Curious Case of Benjamin Button.

 

~ door pietboon op 27/01/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: