Viceland HD vanaf 1 maart bij Ziggo

viceland-key-visual

Ziggo voegt vanaf 1 maart de nieuwe zender Viceland voor haar klanten toe. De eerste drie maanden zal Ziggo als enige in Nederland de lifestyle- en cultuurzender in HD-kwaliteit doorgeven op voorkeuzekanaal 26. Doordat de zender in het TV Standaard pakket beschikbaar komt, is deze voor de meeste abonnees van Ziggo te bekijken.

Viceland is de gloednieuwe lifestyle- en cultuurzender van Vice. Na lanceringen in de VS, Canada en Groot-Brittannië zal het tv-kanaal nu dus ook in Nederland te ontvangen zijn. Regisseur en Oscarwinnaar Spike Jonze is verantwoordelijk voor de creatie, productie en merkidentiteit van het kanaal. Net als Vice, zal het tv-kanaal verhalen brengen van over heel de wereld met de voor Vice kenmerkende en bijzondere blik op jongerencultuur.

De programmering van het lifestyle- en cultuurkanaal voor millennials zal een mix zijn van internationale content en in Nederland en België geproduceerde content. De toon van Viceland is humaan, transparant en nieuwsgierig. Het 24-uur kanaal wordt volledig in-house geprogrammeerd, geproduceerd en ontwikkeld door het jonge creatieve team van Vice.

Lees ook: Ziggo breidt HD aanbod uit met Ziggo Sport en Investigation Discovery

~ door pietboon op 27/01/2017.

Eén reactie to “Viceland HD vanaf 1 maart bij Ziggo”

  1. […] Lees ook: Viceland HD vanaf 1 maart bij Ziggo […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: