KPN plaatst HD zenders nu ook vooraan

Vanaf februari zal KPN Interactieve TV de HD-zenders verplaatsen van kanaal 701 en verder naar kanaal 1 en verder. Dit zal gedurende de maand gefaseerd bij de abonnees uitgevoerd worden, zonder dat de abonnee zelf wat hoeft te doen. KPN biedt 31 HD kanalen standaard aan.

Een van de voordelen van de wijziging is het automatisch in HD opnemen van de programma’s. Wanneer abonnees van KPN naar een HD kanaal kijkt, wordt in de zapbanner achter de zendernaam de toevoeging “HD” getoond. Ook wordt in de TV Gids het HD logo getoond in de gedetailleerde informatie bovenin het beeld.

Als gevolg van het verplaatsen van de HD zenders, zijn de HD Glas zender in eerste instantie niet meer zichtbaar op de kanalen 661 en verder. De abonnees die deze hogere kwaliteits-kanalen kunnen ontvangen kunnen de zenders en de opnames zelf weer zichtbaar maken door het aanpassen van de beeldscherm instellingen van de tv-ontvanger.

~ door pietboon op 01/02/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: