UEFA Champions League KO-fase vanaf dinsdag op Veronica

cl
De allerbeste Europese voetbalclubs treden na de winterstop weer tegen elkaar aan. Nog voor de feestdagen is de poulefase van de UEFA Champions League afgerond en op dinsdag 14 februari barst de KO-fase van het meest prestigieuze clubtoernooi los. Voor de overgebleven 16 teams is het in onderlinge uit- en thuisduels telkens erop of eronder. De onderstaande topwedstrijden zijn volgende week live te zien bij Veronica.

De Nederlandse blikvanger in de UEFA Champions League is Arjen Robben van Bayern München, dat op 15 februari Arsenal thuis ontvangt. Bij FC Barcelona maakt keeper Jasper Cillessen deel uit van de selectie. Topscorer van het huidige UEFA Champions League-seizoen is Lionel Messi van FC Barcelona met 10 doelpunten. Op de eerste nieuwe speeldag ontmoet hij met zijn club de nummer twee van de topscorerslijst, Edison Cavani van Paris Saint-Germain (6 doelpunten).

Paris Saint-Germain – FC Barcelona

Deze uitzending wordt gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen. De broers Frank en Ronald de Boer analyseren de wedstrijd en Wytse van der Goot brengt de (online) nieuwsflitsen. Het commentaar bij de live uitgezonden wedstrijd komt van Leo Oldenburger.

14 februari 20.00 uur Veronica

Bayern München – Arsenal

Toine van Peperstraten presenteert de uitzending en John Heitinga en Ronald Waterreus schuiven bij hem aan voor de wedstrijdanalyse. Wytse van der Goot brengt het nieuws en Ronald van der Geer verzorgt het commentaar bij Bayern München – Arsenal.

15 februari 20.00 uur Veronica

~ door pietboon op 11/02/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: