‘Dr. Pol Goes Dutch’ 10 maart te zien op National Geographic

Dr. Pol is vorig jaar op vakantie geweest in Nederland. Alhoewel, vakantie? Dr. Pol is natuurlijk Dr. Pol niet, als hij geen dieren kan helpen. Zo loopt hij mee met Nederlandse veeartsen en brengt hij een bezoekje aan zijn oude universiteit in Utrecht. Gelukkig blijft er voldoende tijd over voor ontspanning. Zo bezoekt hij Wateren, het Drentse dorp waar hij is opgegroeid en natuurlijk is een typische Pol-vakantie niet compleet zonder een familiereünie.

Deze en veel andere typisch Nederlandse activiteiten zijn vrijdag 10 maart om 22:00 uur te zien in ‘Dr. Pol Goes Dutch’ op National Geographic.


De Nederlandse Dr. Jan Pol, bekend van zijn populaire serie ‘The Incredible Dr. Pol’ op National Geographic, is afgelopen zomer samen met zijn vrouw Diane en zoon Charles op vakantie geweest in Nederland. Zijn reis bestond uit een aaneenschakeling van leuke, Nederlandse activiteiten, zoals een bezoek aan een Friese Paardenshow, een rit in een oude Bugatti door het Nederlandse platteland en een bezoek aan Universiteit Utrecht, waar hij in de jaren zestig het vak heeft geleerd. Alle activiteiten zijn vrijdag 10 maart te zien in ‘Dr. Pol Goes Dutch’, een speciale aflevering van ‘The Incredible Dr. Pol’.

Na de Nederlandse aflevering begint het nieuwe seizoen van ‘The Incredible Dr. Pol’ op National Geographic. Het belooft weer een seizoen vol avonturen in de kliniek van Dr. Pol te worden. In de aflevering van 17 maart wordt de kliniek overspoeld door honden en hebben de dierenartsen hun handen vol aan een bonte verzameling puppy’s. De week daarop staat de dierenartsen een ware beproeving te wachten als maart zijn staart roert. En dit seizoen begint er ook een verrassende nieuwe medewerker bij de kliniek van Dr. Pol.

~ door pietboon op 21/02/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: