Olav Mol kondigt grote uitbreiding F1 programmering Ziggo Sport aan


Vanaf 27 maart is Peptalk van 19:30 uur tot 20:30 uur op Ziggo Sport te zien. Voorafgaand aan Peptalk presenteert Olav Mol vanaf locatie een samenvattingsprogramma met de laatste nieuwtjes waarin alle hoogtepunten van het raceweekend nogmaals de revue passeren. Dit programma begint om 19:00 uur. Te zien op Ziggo Sport én op Ziggo Sport Select.

Het Formule 1-weekend begint dit jaar op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select al op vrijdag. In de nieuwe talkshow Formule 1 Café kijkt Rob Kamphues vanaf 22:00 uur samen met onder anderen Robert Doornbos en Tom Coronel vooruit naar de race van dat weekend. Olav Mol en Jack Plooij zullen vanaf het circuit hun bijdrages leveren.

Bovendien is er het wekelijkse 1-op-1 interview van Mol met Verstappen en zie je beelden van de eerder verreden vrije trainingen. De eerste uitzending van Formule 1 Café is vrijdag 24 maart voorafgaand aan de Grand Prix van Australië.

Alle vrije trainingen zijn uitsluitend rechtstreeks te zien op Ziggo Sport Select. De meeste kwalificaties op zaterdag en alle races op zondag zijn rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14. Uiteraard zie je de kwalificaties en de races ook op Ziggo Sport Totaal.

In de studio in Hilversum ontvangt presentator Rob Kamphues naast Robert Doornbos en Tom Coronel rondom iedere Formule 1-race deskundigen en liefhebbers uit de autosportwereld met wie hij de race uitgebreid voor- en na beschouwt. Het is voor Formule 1-liefhebbers mogelijk om zowel het Formule 1 Café op vrijdag als het programma rondom de race op zondag als publiek bij te wonen. Meer informatie daarover volgt binnenkort.

Olav Mol zal het commentaar vanaf locatie verzorgen tijdens de kwalificatie en de race en tekent samen met verslaggever Jack Plooij voor de voor- en nabeschouwing vanaf het circuit. Voorafgaand aan de race zal Verstappen, indien de situatie het toelaat, live vanaf de grid vooruit kijken. Na afloop zal Max live voor de camera van Ziggo Sport zijn visie geven op de zojuist verreden race.

De eerste race van het nieuwe seizoen, vanuit Albert Park Melbourne, is op zondag 26 maart. De eerste vrije training is twee dagen eerder op vrijdag 24 maart.

~ door pietboon op 23/02/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: