Geen Engels commentaar en internationale feed meer mogelijk op de Eurosport Player

Nederlandse gebruikers van de Eurosport Player kunnen in Nederland niet meer kiezen voor het Engelse commentaar bij de sportwedstrijden. Dit heeft meer impact dan alleen in audiokeuze. Hierdoor kan ook niet meer gekozen worden voor de internationale Eurosport feed in die gevallen dat Eurosport Nederland een eigen programmering uitzendt, zoals tijdens Italiaans voetbal en MotoGP.

Een voorbeeld: komend weekend is het EK Indoor Atletiek te zien bij Eurosport. Maar op zaterdag zendt Eurosport Nederland ’s avonds de Italiaanse voetbalcompetitie uit in plaats van atletiek. Tot nu toe kon je dan voor de internationale stream kiezen door op de Eurosport Player de Engelse taalkeuze aan te zetten. Die mogelijkheid vervalt, en dus is er minder keuze. Soms is deze sport dan wel via een bonus kanaal te zien, maar niet altijd, en ook niet in het geval van het EK atletiek.

Eurosport geeft aan dat ze nu voor alle talen in hun verzorgingsgebied zij een kanaal in eigen taal kunnen aanbieden. Daardoor ziet Eurosport geen noodzaak meer om het Eurosport International kanaal ook te blijven aanbieden via de Eurosport Player. Log je in Nederland in, krijg je alleen Eurosport Nederland te zien. Log je in een ander land in op de Player, dan krijg je alleen het aanbod van dat land zien, in de taal van dat land.

~ door pietboon op 28/02/2017.

Eén reactie to “Geen Engels commentaar en internationale feed meer mogelijk op de Eurosport Player”

  1. Ik heb hier over geklaagd, maar kreeg bij Eurosport helaas geen gehoord. Belachelijk dat er geen Engels meer gekozen kan worden. Naast het feit dat niet iedereen in Nederland ook de taal beheerst (denk aan onze expats) is het Engels commentaar bij sommige sporten gewoon beter. Voor een multi-cultureel en internationaal georienteerd land is dit echt een stap achteruit. Shame on you Eurosport. Heb in maart meteen mijn abonnement opgezegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: