Televisie aanbod Caiway per 1 maart helemaal op de schop

Op 1 maart voert Caiway een zeer grote wijziging door in het televisieaanbod. Er zijn zowel uitbreidingen aan de pakketten, als verplaatsingen binnen de verschillende pakketten en enkele veranderde voorkeuzenummers. Caiway heeft jaren geen grote verbetering doorgevoerd aan haar pakketten, en komt met deze wijziging weer dichter bij de concurrentie.

Nieuw in het basispakket “Basic TV” zijn Spike en Nickelodeon HD als losse zenders in plaats van de combinatiezender, TRT Turk, Schlager TV en de regionale zenders. Tevens wordt aan het basispakket enkele zenders toegevoegd die voorheen in andere pakketten zaten, dat zijn RTL Television, WDR, History HD, Stingray Brava en TV Oranje. Pebble TV zal verdwijnen uit het basispakket en te zien zijn in het Pluspakket. In de zomer zal ook Viceland te zien zijn bij Caiway in het basispakket, nu is die zender nog exclusief bij Ziggo te zien.

Aan het pluspakket “Plus TV” worden de nieuwe zenders Comedy Central Extra, Crime & Investigation, Secret Circle en Penthouse toegevoegd. Daarnaast zullen Disney Junior, Pebble TV, NDR en 3SAT verhuizen van andere pakketten naar het pluspakket. Het Extra TV pakket zal namelijk worden opgeheven, en de zenders worden verdeeld onder het Plus TV en het Internationaal pakket. Antena 3, CNBC Europe en Mediaset Italia zullen toegevoegd worden aan het Internationaal pakket, dat voorheen More TV heette.

Nieuw is het Kinderpakket met daarin 10 kinderzenders. De meeste daarvan zijn ook te zien in het Plus TV pakket, maar extra zijn de kanalen Nick Toons en Nick Hits. Er zijn verder ook wijzigingen aan het Erotiek en Turks pakket.

~ door pietboon op 28/02/2017.

2 Reacties to “Televisie aanbod Caiway per 1 maart helemaal op de schop”

  1. Wijziging vorige week al gebeurd

  2. Jammer dat Caiway nog steeds niet BBC First HD doorgeeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: