Spike gaat samenwerking aan met Melvin Manhoefs World Fighting League

Viacom-zender Spike en de Nederlandse vechtsportorganisatie World Fighting League (WFL) van viervoudig MMA-wereldkampioen Melvin Manhoef slaan de handen ineen. Spike en WFL hebben samen één doel: aanstormend en gevestigd Nederlands vechtsporttalent presenteren aan fans, maar ook aan het brede publiek. De samenwerking komt onder meer tot uiting in het organiseren en uitzenden van World Fighting League-events.

Het eerste event dat Spike uitzendt is Spike presents: World Fighting League #5: “Champion vs Champion”. Het event vindt plaats op zondag 23 april in TopSportCentrum te Almere. Spike maakt binnenkort bekend wanneer het event te zien is op de zender.

Maurice Hols, General Manager Viacom Benelux:

“Spike heeft in World Fighting League een lokale partner gevonden die het net zo belangrijk vindt om aanstormend en gevestigd Nederlands vechtsporttalent onder de aandacht te brengen en te ondersteunen. De samenwerking met WFL sluit aan bij de voorliefde van Spike voor kickboksen en MMA en de ambitie om vechtsport meer bekendheid te geven in de Benelux. We zijn er trots op dat Spike naast Bellator MMA, nog meer topsport en martial arts kan laten zien aan onze fans.”

Melvin Manhoef, oprichter World Fighting League:

“Wij zijn blij dat we met een partij als Spike onze krachten kunnen bundelen, om zo het WFL-platform naar een nog hoger niveau te brengen. We kijken daarom ook met vol vertrouwen uit naar de samenwerking met Spike, wat ons in staat stelt nog meer evenementen te organiseren en meer vechters de exposure te kunnen geven die zij verdienen.”

Op zondag 23 april vindt World Fighting League #5: Champion vs Champion plaats in TopSportCentrum Almere met 3 tournaments, 8 Super Fights en de afscheidswedstrijd van Rodney Faverus Glunder. Met op de WFL Fightcard onder andere: Michael Duut vs Fred Sikking, Ilona Wijmans vs Anissa Haddaoui en het debuut van niemand minder dan Errol “The Bonecrusher” Zimmerman. De deelnemers van de toernooien behoren tot de allerbeste in hun gewicht en zijn zeer aan elkaar gewaagd. Ze zullen dan ook tot het uiterste moeten gaan om twee partijen op één avond te winnen en zo de WFL Tournament Champion-titel te bemachtigen.

~ door pietboon op 10/03/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: