Milaan – San Remo live en alleen op Eurosport 1

Op zaterdag 18 maart gaat de 108ste editie van Milaan – San Remo, de langste professionele eendagskoers van het jaar, van start. Jeroen Vanbelleghem en expert Karsten Kroon voorzien het live verslag van deze schitterende koers van commentaar.

Milaan – San Remo is a.s. zaterdag vanaf 14.15 uur live en alleen te zien op Eurosport 1.


Milaan – San Remo is met haar bijna 300 kilometer een unieke koers op de UCI Wereldkalender. Deze koers wordt ook wel gezien als één van de vijf monumenten, welke gelden als de belangrijkste wielerklassiekers. Bij de afgelopen edities gingen de sprinters er vaak met de winst vandoor, maar zoals elk jaar mogen de aanvallende renners vanuit het peloton niet onderschat worden.

In 2016 bleef de Franse sprinter Demare zijn concurrenten voor en pakte de winst in een zinderende finale. Eurosport vroeg Karsten Kroon naar de grootste kanshebbers van dit jaar: “Ik zie Demare, Colbrelli, Matthews, Degenkolb en Kristoff als potentiële winnaars. Persoonlijk ga ik voor Matthews, hij is van ploeg gewisseld en is getergd”. Naast deze grote favorieten kan er volgens Karsten ook wat verwacht worden van de Nederlanders en de Belgen. “Roelands was vorig jaar 3e en doet het nu ook goed in Tirreno, van Avermaet is er altijd bij en Groenewegen mag me verrassen in het rood-wit-blauw!”

~ door pietboon op 16/03/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: