100ste Giro d’Italia dagelijks na de werkdag bij de NOS

De NOS zendt vanaf aanstaande vrijdag 5 mei het Giro Journaal uit. Handig voor als je moet werken of na 5 mei geen Eurosport meer hebt. Al het nieuws van de 100e Ronde van Italië, in één dagelijks programma. Samenvattingen van de etappe, analyses, reportages en interviews met de hoofdrolspelers.

Van 5 t/m 28 mei doordeweeks 19.25-19.50 uur op NPO 3. In het weekeinde op NPO 1


Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Dione de Graaff, Herman van der Zandt en Gert van ’t Hof. Het Giro Journaal is doordeweeks om 19.25 uur te zien op NPO3; in het weekeinde in de gebruikelijke NOS Studio Sport-uitzendingen op NPO1.

Mollema, Kruiswijk en natuurlijk Tom Dumoulin dus dagelijks bij de NOS op televisie, maar uiteraard is de Giro er ook op de radio. Op NPO Radio 1 verzorgt Gio Lippens live flitsen van La Corsa Rosa en op NOS.nl kan de wielerliefhebber 24/7 online terecht voor het laatste nieuws uit Italië.

~ door pietboon op 02/05/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: