Discovery en Eurosport definitief op zwart

Het Zeeuwse kabelmaatschappij Delta heeft zojuist de volgende mededeling gedaan:

Helaas hebben de gesprekken met Discovery in de afgelopen dagen er vooralsnog niet toe geleid dat we tot een nieuwe overeenkomst zijn gekomen. Samen hebben we gehoor gegeven aan het verzoek van onze klanten om in goed overleg tot een oplossing te komen voor het behoud van de Discovery-kanalen bij DELTA. Tot onze spijt is het niet gekomen tot het gewenste resultaat. Dit betekent dat wij de aangekondigde zenderwijzigingen doorvoeren zoals eerder gecommuniceerd. 


Ze vervolgen:

Klanten die de Giro d’Italia niet willen missen kunnen gebruikmaken van de Eurosport Player via internet. We hebben met Discovery afgesproken in gesprek te blijven en we hopen dat we in de toekomst alsnog tot een nieuwe overeenkomst kunnen komen.

~ door pietboon op 04/05/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: