RTL4 schuift programmering 1 uur op vanwege niet bestaande huldiging Feyenoord

RTL4 heeft de hele programmering van deze zondag één uur opgeschoven, zonder kennisgeving vooraf, en Love is in the Air vervalt geheel. De kijkers zijn boos. Reden: de huldiging van Feyenoord, hoe gek het ook klinkt.

Kijkcijfer update: Familie Kruijs verloor eenderde van kijkers


Het had vandaag de dag van de festiviteiten van Feyenoord kunnen zijn, en daarom had de NOS met een extra lang Studio Sport gepland, tot 21 uur. RTL4 heeft daarom op het laatste moment besloten alle programma’s vanaf 20 uur een uur later uit te zenden, maar vergat dit aan de kijkers te vertellen. En die kijker is “not amused”.

Opnames die vooraf ingesteld waren zijn nu mislukt. Voor veel kijkers komen programma’s nu te laat. RTL heeft met deze actie meer schade toegebracht aan de kijkcijfers dan de NOS met de Eredivisie uitzending.

Het lijkt erop dat RTL4 niet door heeft dat de meeste mensen niet meer via één beeldbuis naar de televisie kijken.

~ door pietboon op 07/05/2017.

Eén reactie to “RTL4 schuift programmering 1 uur op vanwege niet bestaande huldiging Feyenoord”

  1. Sinds jaar en dag worden op de 2 laatste competitieronden ALLE wedstrijden gespeeld op zondag om 14.30 uur. Dat studio sport tot 21.00 uur duurt heeft niks te maken met welk kampioenschap dan ook maar met het feit dat ze 9 samenvattingen moeten laten zien. Hier kan RTL voor 2018 dus al rekening mee houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: