Veel Nederlanders aan de start bij tweede Diamond League

De tweede Diamond League ontmoeting vindt op 13 mei plaats in Sjanghai, en is vanaf 13:00 uur rechtstreeks te zien op Ziggo Sport Extra2. Op het gratis kanaal is een samenvatting te zien vanaf 22:15 uur. Niet minder dan 6 Nederlanders doen mee om de punten, en we hebben één haas.

Melissa Boekelmans bij het spits af, ruim voordat de uitzending begint. Het kogelstoten begint namelijk al om 11:45 uur, en de hoogtepunten zullen tijdens de liveuitzending getoont worden. De eerste Nederlander live op televisie is Maureen Koster die om 13;10 uur de 1500 meter loopt.

Op de 800 meter voor de heren zien we om 13:42 uur naast de haas Bram Som ook Thijmen Kupers aan de start voor de punten. Churandy Martina loopt om 14:20 uur de 200 meter. En de laatste twee Nederlanders zijn Sifan Hassan en Jip Vastenburg op de 5000 meter om 14:27 uur. De uitzending is om 15:00 uur afgelopen.

 

~ door pietboon op 07/05/2017.

Eén reactie to “Veel Nederlanders aan de start bij tweede Diamond League”

  1. […] Lees ook: Veel Nederlanders aan de start bij tweede Diamond League […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: