Grote prijsverhogingen bij Ziggo, weer minder abonnees

Nadat in januari Ziggo het Royaal abonnement al met 20% verhoogd had vanwege het toevoegen van HBO content, worden per 1 juli alle Ziggo abonnementen nog een keer fors duurder, de meeste pakketten met 3 tot zelfs 4%.

Net als in januari worden de kosten van series, films en sport die inclusief het abonnement beschikbaar zijn genoemd als argument. Voor de MyPrime en HBO content is in januari al een verhoging van 2 euro per maand doorgevoerd, dus zal het hier vooral om de sport gaan. Ziggo geeft standaard Ziggo Sport door en is in onderhandeling over FOX Sports.

Daarnaast noemt Ziggo de stijgende kosten voor het stabiel houden van het netwerk als argument.

De abonnee kan bepaalde diensten, zoals Ziggo Sport niet als module uitzetten, iedereen moet eraan meebetalen. Wel krijgt men door deze wijziging de gelegenheid tot 30 juni het contract zonder extra kosten te ontbinden. Ook in het afgelopen kwartaal heeft VodafoneZiggo weer 70.000 klanten verloren.

~ door pietboon op 08/05/2017.

Eén reactie to “Grote prijsverhogingen bij Ziggo, weer minder abonnees”

  1. dat is al de zoveelste keer, wat gaan ze met al dat extra geld doen? 2,55 x 5,5 miljoen abonnees is dik 14 miljoen euro extra in het laatje zonder ook maar iets heel extra’s te doen. Veel kanalen met weinig bijzonders erop, series kijk ik niet. Dat wordt heel vlug wat anders zoeken wat goedkoper is, ik haat KPN, maar dat wordt misschien wel de nieuwe keuze. Abonnement wijzigen bij Ziggo is helemaal niets, ik heb nog een oude, wants ze wijzigen om de haverklap, en dan moet ik meer betalen maar krijg ik minder. Iedereen zou gelijk op moeten zeggen, dan kijken wat er dan gebeurt. Is het gelijk afgelopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: