Bijna geen tv kijkers voor Viceland HD

Sinds maart is Viceland in HD en op een zeer gunstig kanaalnummer – 26 – in het basispakket te zien bij Ziggo. Toch trekt de zender zo weinig kijkers dat de Stichting Kijkonderzoek het niet kan bepalen.

Viceland is de gloednieuwe lifestyle- en cultuurzender van Vice. Na lanceringen in de VS, Canada en Groot-Brittannië is het tv-kanaal nu dus ook in Nederland te ontvangen. Regisseur en Oscarwinnaar Spike Jonze is verantwoordelijk voor de creatie, productie en merkidentiteit van het kanaal. Net als Vice, zal het tv-kanaal verhalen brengen van over heel de wereld met de voor Vice kenmerkende en bijzondere blik op jongerencultuur.

De programmering van het lifestyle- en cultuurkanaal voor millennials zal een mix zijn van internationale content en in Nederland en België geproduceerde content. De toon van Viceland is humaan, transparant en nieuwsgierig. Het 24-uur kanaal wordt volledig in-house geprogrammeerd, geproduceerd en ontwikkeld door het jonge creatieve team van Vice.

~ door pietboon op 21/05/2017.

Eén reactie to “Bijna geen tv kijkers voor Viceland HD”

  1. Gooi die Chinees eruit dierenbeul AFSCHUWELIJK!!!! Ik kijk nooit!!!me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: