Bijna geen tv kijkers voor Viceland HD

Sinds maart is Viceland in HD en op een zeer gunstig kanaalnummer – 26 – in het basispakket te zien bij Ziggo. Toch trekt de zender zo weinig kijkers dat de Stichting Kijkonderzoek het niet kan bepalen.

Viceland is de gloednieuwe lifestyle- en cultuurzender van Vice. Na lanceringen in de VS, Canada en Groot-Brittannië is het tv-kanaal nu dus ook in Nederland te ontvangen. Regisseur en Oscarwinnaar Spike Jonze is verantwoordelijk voor de creatie, productie en merkidentiteit van het kanaal. Net als Vice, zal het tv-kanaal verhalen brengen van over heel de wereld met de voor Vice kenmerkende en bijzondere blik op jongerencultuur.

De programmering van het lifestyle- en cultuurkanaal voor millennials zal een mix zijn van internationale content en in Nederland en België geproduceerde content. De toon van Viceland is humaan, transparant en nieuwsgierig. Het 24-uur kanaal wordt volledig in-house geprogrammeerd, geproduceerd en ontwikkeld door het jonge creatieve team van Vice.

~ door pietboon op 21/05/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: