Dumoulin levert Eurosport kijkcijferrecord op

Eurosport scoort zeer goed met de exclusieve Giro d’Italia uitzendingen. Op Hemelvaartsdag, met Tom Dumoulin nog in het roze, keken 428.000 mensen volgens SKO naar Eurosport 1. Voor Eurosport zijn dat gigantische aantallen.

De komende jaren behoudt Eurosport de exclusieve rechten op de Italiaanse koersen.

Er is enorm veel kritiek op de uitzendingen van Eurosport, vooral over het commentaar én de vele, vele reclameonderbrekingen. Het zal Eurosport een worst wezen. De kijkers hebben geen alternatief, en moeten dus wel inschakelen.

~ door pietboon op 26/05/2017.

Eén reactie to “Dumoulin levert Eurosport kijkcijferrecord op”

  1. Nou , ik ken twee wielerliefhebbers waaronder ikzelf die dat hele Eurosport niet trekken. Slecht commentaar en dan die reclame . Bagger . Volgen de Giro live via de live blogs op twitter en de NOS . Kijken doen we in de avond ook bij de NOS. Helaas zullen we de komende jaren deze ellende vaker meemaken daar die Amerikanen alles wat los en vast zit op kopen . Slechte ontwikkeling voor de kijker maar nog meer voor de sport zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: