Eurosport drie dagen live bij TT van Assen

Het Moto GP-circus strijkt van vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni weer neer in Nederland. De verrichtingen van de mondiale motorsport-top op het TT-circuit van Assen zijn alle drie de dagen live te volgen via Eurosport 1 en de Eurosport Player.

Ook de Moto 2 en de Moto 3 – met de Nederlanders Bo Bendsneyder en Ryan van de Lagemaat – zijn rechtstreeks te volgen bij Eurosport. De 17-jarige Van de Lagemaat kreeg dit jaar een wildcard van de organisatie.
 Het commentaar bij de beelden van de Moto GP komt van Frank Weeink en oud-coureur Kervin Bos. Samantha van Wijk presenteert de televisie-uitzendingen vanaf het circuit in Assen. Verder nemen Diederick de Vries en Patrick van den Goorbergh het commentaar bij de Moto 2 en Moto 3 voor hun rekening.

 In de ‘koningsklasse’ was de Australiër Jack Miller vorig jaar in een regenachtig Assen de sterkste. Publiekslieveling Valentino Rossi viel in 2016 al na twee ronden uit na een valpartij. De vraag is of huidig klassementsleider Maverick Viñales zich op Nederlandse bodem kan herstellen. Hij moest afgelopen weekend in Barcelona vertrekken van plaats negen en viel in de race zelfs nog een plaatsje terug. De Spanjaard moet in Assen dus vol aan de bak, aangezien nummer twee Andrea Dovizioso hem na de winst in Catalonië tot op zeven punten is genaderd.

Het volledige uitzendschema* van de Moto 2, Moto 3 en Moto GP ziet er als volgt uit:

 

Vrijdag 23 juni
09.00-11.45 uur – Vrije training 1
13.00-16.00 uur – Vrije training 2

Zaterdag 24 juni
09.00-11.45 uur – Vrije training 3
12.30-16.00 uur – Kwalificatie

Zondag 25 juni
08.30-10.00 uur – Warming-up
11.00 uur Race – Moto3
13.00 uur Race – MotoGP
14.30 uur Race – Moto2

*Het tijdschema van de races op zondag ziet er anders uit dan normaal. I.v.m. de Grand Prix Formule I in Azerbeidzjan die om 15.00 uur gepland staat, begint de Moto GP zondag een uur eerder (13.00 uur in plaats van 14.00 uur).

~ door pietboon op 19/06/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: