Discovery en Eurosport blijven bij CanalDigitaal beschikbaar

De Discovery en Eurosport zenders blijven beschikbaar bij CanalDigitaal. Discovery Networks Benelux en M7 Group hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe meerjarige distributie-overeenkomst. Eurosport 2 komt hiermee ook in HD beschikbaar. In mei lukte het Delta -het Zeeuwse kabelbedrijf – niet om tot overeenstemming te komen.

Deze overeenkomst betekent dat zenders van Discovery Networks – Eurosport 1 en 2, Discovery Channel, ID, Animal Planet en TLC – in Nederland voor de abonnees van CanalDigitaal en Online.nl ook de komende jaren beschikbaar blijven in het basispakket. In België geldt dit voor de klanten van TV VLAANDEREN en TéléSAT.

Alco de Jong, VP country manager van Discovery Networks Benelux:

“Deze nieuwe overeenkomst is eerst en vooral goed nieuws voor de trouwe Discovery-kijkers onder de abonnees van CanalDigitaal, Online.nl, TV VLAANDEREN en TéléSAT. Zij kunnen de komende jaren blijven genieten van mooie programma’s als Gold Rush (Discovery), Judge Rinder (ID) en Say Yes to the Dress (TLC). En niet te vergeten van grote sportevenementen als de MotoGP, Giro d’Italia, Wimbledon en de Olympische Spelen. Met deze overeenkomst bevestigen we opnieuw onze lange termijn doelstelling om onze premium content voor zoveel mogelijk kijkers beschikbaar te hebben.”

~ door pietboon op 20/06/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: