Film1 start on demand tv-kanaal bij Ziggo en stopt met Sundance

Vanaf 31 augustus start Film1 met een on demand tv-kanaal bij Ziggo en stopt Film1 met Sundance. Door in te zetten op een on demand tv-kanaal zit volgens Film1 het interactieve aanbod minder verstopt achter allerlei menu’s van de mediabox, maar is het direct te bekijken via kanaal 105.

Bij alle televisie aanbieders verdwijnt Film1 Sundance. Canal Digitaal voegt Film1 Drama toe


Dit nieuwe kanaal komt op de plaats van Film1 Sundance, waarvan het aanbod wordt verdeeld over de overgebleven vier lineaire kanalen: Premiere, Family, Drama en Action.

Kate Marsh EVP Sony Pictures Television Europe:

“Mensen willen de nieuwste, grootste blockbusters en beste Nederlandse films zien. Wat verandert is het kijkgedrag van de consument. Zij willen steeds vaker on demand kijken, via tv, tablet of telefoon. Met de nieuwe zender komen onze kijkers al zappend in een Film1 omgeving waarin de titels op overzichtelijke en aantrekkelijke wijze worden getoond en trailers bekeken kunnen worden. Hierdoor wordt het op tv nog makkelijker en aantrekkelijker om je eigen kijkmoment te kiezen.”

Het on demand tv-kanaal wordt voorlopig alleen gelanceerd bij Ziggo. Film1 hoopt deze dienst ook bij andere providers te kunnen lanceren maar of zij deze ook gaan ondersteunen is momenteel nog niet bekend.

~ door pietboon op 04/07/2017.

Eén reactie to “Film1 start on demand tv-kanaal bij Ziggo en stopt met Sundance”

 1. Net geprobeerd, maar je kunt niet voor of achteruit door de on demand films spoelen (nu bij achteruit is hij zelfs al 15 minuten zwart) dus ik denk niet dat dit een verbetering is: ik probeer wel af en toe on demand (er is heel veel van bij Ziggo) maar op de 1 of andere manier ben ik niet echt geinteresseerd in die ingebakken films.
  Liever kijk ik Film1 als er een nieuwe film is of ik zet opnames als ik weg ben of als ik terug ben voor alles wat ik gemist heb. Door die opnames kun je wel snel voor en achteruit spoelen en daardoor snel op de hoogte blijven van het filmaanbod.
  Ik ga dit on demand kanaal dus uit mijn favorieten halen, dwz dat ik het waarschijnlijk wel nooit meer zal zien, dus voor mij is het verdwijnen van Sundance een achteruitgang, maar als je rekent dat ik toch al teveel tijd achter de TV doorbracht is dat misschien wel goed.
  Ik zocht naar een site om een reactie als deze achter te kunnen laten, maar na inloggen bij Film1 en zoeken op Sundance en eventueel klacht krijg je allemaal berichten die er niets mee te maken hebben en op andere websites moet je met facebook, hetgeen ik niet heb, of met twitter of linkedin inloggen en die gebruik ik nooit meer dus bleken de wachtwoorden niet te kloppen. Tenslotte vond ik deze site waar ik al wel eerder gereageerd heb en die wel goed is en je op de hoogte houd van nieuwe reacties.
  Bedankt, pietboon!
  Tweede keer gepost omdat de eerste keer niet leek te lukken (gooi deze reactie er maar af als de eerste toch geplaatst blijkt te zijn) (de tv is nog steeds zwart, meer dan een half uur later dus dat spoelen door on demand werkt niet)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: