Film1 start on demand tv-kanaal bij Ziggo en stopt met Sundance

Vanaf 31 augustus start Film1 met een on demand tv-kanaal bij Ziggo en stopt Film1 met Sundance. Door in te zetten op een on demand tv-kanaal zit volgens Film1 het interactieve aanbod minder verstopt achter allerlei menu’s van de mediabox, maar is het direct te bekijken via kanaal 105.

Bij alle televisie aanbieders verdwijnt Film1 Sundance. Canal Digitaal voegt Film1 Drama toe


Dit nieuwe kanaal komt op de plaats van Film1 Sundance, waarvan het aanbod wordt verdeeld over de overgebleven vier lineaire kanalen: Premiere, Family, Drama en Action.

Kate Marsh EVP Sony Pictures Television Europe:

“Mensen willen de nieuwste, grootste blockbusters en beste Nederlandse films zien. Wat verandert is het kijkgedrag van de consument. Zij willen steeds vaker on demand kijken, via tv, tablet of telefoon. Met de nieuwe zender komen onze kijkers al zappend in een Film1 omgeving waarin de titels op overzichtelijke en aantrekkelijke wijze worden getoond en trailers bekeken kunnen worden. Hierdoor wordt het op tv nog makkelijker en aantrekkelijker om je eigen kijkmoment te kiezen.”

Het on demand tv-kanaal wordt voorlopig alleen gelanceerd bij Ziggo. Film1 hoopt deze dienst ook bij andere providers te kunnen lanceren maar of zij deze ook gaan ondersteunen is momenteel nog niet bekend.

~ door pietboon op 04/07/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: