Smart TVs van 2013 en ouder niet meer ondersteund door NPO

De NPO stopt de ondersteuning van Smart TVs modellen uit 2013 en ouder. Deze zijn vaak in 2014 nog verkocht. Videos via zowel de nieuwe NPO Start app als HbbTV kunnen niet meer gestart worden.

De NPO heeft meer functies beschikbaar gemaakt voor de Smart TV. De software van oudere Smart TV’s kunnen deze ontwikkelingen echter niet aan, waardoor de NPO-app niet langer beschikbaar is op deze tv’s. Na de invoering van de nieuwe NPO-app zijn enkele Smart TV’s dus niet meer compatibel met de applicatie.

Om alsnog onze uitzendingen te kunnen bekijken op je huidige televisie, kun je gebruikmaken van Chromecast of Airplay in combinatie met de NPO-app op je tablet of telefoon.
De nieuwe NPO-app is alleen beschikbaar op de volgende Smart TV’s:

  • -LG: bouwjaar 2014, 2015, 2016 en 2017
  • -Panasonic: bouwjaar 2014, 2015, 2016 en 2017
  • -Philips: bouwjaar 2014, 2015, 2016 en 2017
  • -Samsung Orsay: bouwjaar 2014 en 2015
  • -Samsung Tizen: bouwjaar 2015, 2016 en 2017 

~ door pietboon op 04/07/2017.

3 Reacties to “Smart TVs van 2013 en ouder niet meer ondersteund door NPO”

  1. Wat heeft de NPO met smart tv te maken? Smart tv zit toch in sommige tv toestellen, terwijl sommige providers ook smart tv bieden.

  2. Cor Zijlstra, het is nog erger. Ga op Facebook naar de NPO pagina klik links op berichten en dan rechts op berichten van bezoekers. En lees alle klachten ook al schijnt NPO er een hoop verwijderd te hebben. De ellende is op 4 juli begonnen en nog steeds niet opgelost. Datum van jouw reactie. Voor het eerst zijn er excuses aangeboden en beweert men dat de problemen de hoogste prioriteit hebben.
    Maar misschien heb je dit alles al gelezen?! Schandalig dat een smart tv van nog geen vier jaar oud niet meer ondersteund wordt en zo is er meer. Ergo, ik begrijp niet dat de het falen van NPO nu nog niet door de media is opgepakt, aangepakt!

  3. Edit: Ergo, ik begrijp niet dat het falen van NPO nu nog niet door de media is opgepakt, aangepakt! De app heb ik van m’n tablet gegooid, altijd wat! Werkt niet. In de browser kan je niet meer via je tablet naar gemiste uitzendingen kijken. Sommige mensen hebben de oude app nog en die werkt nog steeds?? Vreemd toch? Alleen betaald kun je programma’s in HD terug kijken. Zelfs bij de commerciëlen is dat gratis de eerste week bij eigen programma’s. De nieuwe website is een sof enz. enz. Ik en velen met mij vinden dit niet kunnen voor een publieke omroep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: