Atletiek: WK onder 18 én EK onder 23 live bij Eurosport te zien

Het WK Atletiek voor junioren onder de 18 in Kenia en het EK  Atletiek voor atleten onder de 23 in Polen zijn in zijn geheel rechtstreeks te zien op de Eurosport Player. Op televisie zijn van beide competities ruime samenvattingen te zien, en waar het schema het toelaat ook rechtstreekse beelden.

Het WK onder de 18jaar vindt van 12 tot en met 16 juli plaats in nairobi, Kenia. Bijna tegelijkertijd vindt van 13 tot en met 16 juli in het Poolse Bydgoszcz het EK onder 23 jaar plaats. Beide evenementen zijn in zijn geheel te zien via de Eurosport Player.

Klik hier voor de programmering op de Eurosport Player

Op televisie is vanwege grote mondiale evenementen, zoals de Tour de France en het WK Schoonspringen, weinig ruimte voor live registraties. Wel zijn er dagelijks vele uren aan ruimte samenvattingen in de vroege ochtend, late avond en gedurende de hele nacht.

Na deze twee toernooien is er nog veel meer live atletiek te zien bij Eurosport. Van 20 tot en met 23 juli is het Europees Kampioenschap junioren onder de 20 jaar in het Italiaanse Grosseto ook te zien, en als hoogtepunt van het seizoen het Wereldkampioenschap voor senioren in Londen. Het WK is van 4 tot en met 13 augustus.

~ door pietboon op 07/07/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: