“F1 Live” in hartje Londen, rechtstreeks op Ziggo Sport Racing

Woensdag 12 juli rijden de F1 coureurs promotionele, maar niet minder spectaculaire rondjes, in het hart van Londen. Ziggo Sport Racing zendt “F1 Live” vanuit Londen vanaf 19 tot 22 uur rechtstreeks uit. Naast de rijders en hun auto’s, zullen we ook de sterren en muziekoptredens te zien krijgen. Iedereen is in Londen, omdat dit weekend de GP van Groot Brittannië op Silverstone verreden wordt.

De nieuwe eigenaren willen de motorsport dichter bij de fans brengen, en dit is een van de initiatieven die hieruit voortvloeien. Een groot podium op Trafalgar Square, en een parade door Whitehall, langs de grote ministeries, staan op het programma. Het is de eerste keer dat alle 10 teams buiten een wedstrijd om bijeenkomen.

De uitzending is ook zonder Ziggo Sport Totaal abonnement te zien op  www.f1.com/F1live en www.youtube.com/formula1.

Op Trafalgar Square komen zowel huidige racers als voormalige legendes samen, en staat er een keur aan showauto’s opgesteld. Deze autos gaan in optocht door naar Whitehall en terug naar Trafalgar Square. Het geheel wordt omlijst met muziek en interviews.

~ door pietboon op 11/07/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: