FC Utrecht – Valletta FC rechtstreeks op Fox Sports en Radio M Utrecht

De terugwedstrijd van FC Utrecht tegen het Maltese Valletta FC zal donderdag 20 juli rechtstreeks te zien zijn op FOX Sports en te beluisteren op Radio M Utrecht. De return wordt gespeeld in het stadion van RKC Waalwijk aangezien de eigen Galgenwaard in juli in gebruik is voor het EK voetbal voor vrouwen.

FC Utrecht startte als eerste Nederlandse deelnemer in de tweede kwalificatieronde van de UEFA Europa League, en hield de heenwedstrijd, uit in Malta, op 0-0. FOX Sports Eredivisie zendt de thuiswedstrijden van alle Nederlandse clubs in het kwalificatietoernooi voor de UEFA Europa League live uit. De wedstrijd van FC Utrecht is op Fox Sports kanaal 1 te zien. De Maltesers versloegen in de eerste ronde Folgore uit San Marino.

Het integrale verslag in het sportprogramma namen & Rugnummers op Radio M Utrecht begint om 19:00 uur en is in heel Nederland bij alle kabelbedrijven te ontvangen. IPTV aanbieder KPN biedt echter geen landelijke dekking. Ook via DAB+ is deze zender in een groot gedeelte van Nederland te ontvangen.

Op FOX Sports begint om 19:00 uur het programma "Studio Europa League", waarna om 19:30 uur verslag wordt gedaan van de wedstrijd. Om 21:30 wordt nog eens anderhalf uur over de gespeelde wedstrijden nagepraat in "Studio Europa League".

 

~ door pietboon op 19/07/2017.

2 Reacties to “FC Utrecht – Valletta FC rechtstreeks op Fox Sports en Radio M Utrecht”

  1. […] FC Utrecht  – Valletta FC wordt 20juli door FOX Sport uitgezonden. […]

  2. […] Lees ook: terugwedstrijd live op FOX Sports en Radio M Utrecht  […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: