KPN abonnees blijven morren over verdwijnen regionale zenders

Sinds 4 juli zijn niet meer alle regionale zenders landelijk bij KPN beschikbaar. Dagelijks blijven nog vele klachten bij KPN binnenkomen. Men is vooral boos dat de keuzevrijheid weg is, waar het vaak gaat om hele specifieke programma’s.

De kijk- en luistercijfers zijn dan wel niet hoog voor de regionale zenders, er wordt vooral zeer gericht door abonnees gekeken. Zo heeft het Limburgse wielerprogramma “Tour de Limbourg” op L1 televisie veel kijkers buiten de provincie Limburg. En ook de integrale radio voetbalverslagen van onder andere FC Utrecht, Feyenoord, Sparta en ADO op Radio M Utrecht, Radio Rijnmond en Omroep West, hebben vaste luisteraars. Door het gericht kijken en luisteren, is ook niet iedereen direct bewust geworden van de wijziging door KPN. De reacties blijven dan ook, twee weken na het besluit, binnenkomen.

~ door pietboon op 19/07/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: