Ziggo Sport toont Spaanse wielerronde

Ziggo Sport zendt van 1 tot en met 5 augustus de Vuelta a Burgos uit, een UCI Europe Tour wielerronde rondom de Spaanse provincie Burgos. De uitzendingen zijn zowel op Ziggo Sport (14) als Ziggo Sport Select te zien en beginnen om 15:30 uur.

Ziggo Sport is vooral bekend van de voetbal, golf, NBA, tennis, atletiek en autosport uitzendingen, en maakt met deze wielerronde een uitstap naar de wielersport. De UCI heeft deze meerdaargse wedstrijd geklassificieerd als buitencategorie, vergelijkbaar met de Ronde van Californië.

~ door pietboon op 21/07/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: