FC Utrecht – Lech Poznan rechtstreeks op Radio Utrecht en FOX Sports 3

ELFC Utrecht is na de winst op Valletta FC door naar de derde voorronde van de UEFA Europa League. In die ronde treft de Utrechtse club de Poolse club Lech Poznan. De wedstrijd is op donderdag 27 juli rechtstreeks te beluisteren op Radio M Utrecht, en voor abonnees van Fox Sports rechtstreeks te zien op het derde kanaal van de betaalzender.

FOX Sports Eredivisie zendt de thuiswedstrijden van alle Nederlandse clubs in het kwalificatietoernooi voor de UEFA Europa League live uit. Omdat de thuiswedstrijd van PSV tegen Osijek die dag gelijktijdig op het eerste kanaal te zien is, wordt FC Utrecht op het derde kanaal uitgezonden. In tegenstelling tot het eerste kanaal, is voor het derde kanaal is altijd een abonnement nodig. De voorbeschouwing begint om 18:30 uur en de wedstrijd is vanaf 19:00 uur te zien.

Het integrale verslag in het sportprogramma namen & Rugnummers op Radio M Utrecht begint om 19:00 uur en is in heel Nederland bij alle kabelbedrijven te ontvangen. IPTV aanbieder KPN biedt echter geen landelijke dekking. Ook via DAB+ is deze zender in een groot gedeelte van Nederland te ontvangen.

De terugwedstrijd in Polen wordt op donderdag 3 augustus gespeeld, en is natuurlijk ook te beluisteren op Radio M Utrecht en te zien op Fox Sports.

Lees ook: Ajax – Nice op Ziggo Sport en Eurosport 1
Lees ook: PSV – Osijek op Fox Sports 1

~ door pietboon op 23/07/2017.

2 Reacties to “FC Utrecht – Lech Poznan rechtstreeks op Radio Utrecht en FOX Sports 3”

  1. […] in de tweede voorronde van het Zwitserse Luzern. PSV is direct geplaatst voor deze derde voorronde. Gelijktijdig speelt FC Utrecht op Fox Sports 3 tegen Lech Poznan. De terugwedstrijd wordt op donderdag 3 augustus […]

  2. […] Lees ook: PSV – Osijek op Fox Sports 1 Lees ook: Utrecht – Lech Poznan op Fox Sports 3 […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: