KPN verschraald, Ziggo breidt uit

Vanaf 1 augustus komen er drie HD zenders bij Ziggo bij die tot nu toe in SD kwaliteit te zien waren, waaronder Motorsport.TV. Deze zender moest deze maand bij KPN nog verdwijnen.

Er komt een HD zender in het standaardpakket en twee HD zenders in het pluspakket. In het TV Standaard pakket zal de muziekzender Xite in HD beschikbaar komen. In het pluspakket komt naast Motorsport.TV ook Discovery Science in HD beschikbaar.

KPN heeft in juli de zenders BRAVA, Pebble, E! en Motorsport.TV gestopt. Ook zijn niet meer alle regionale zenders te ontvangen. Al deze zenders zijn nog wel bij Ziggo te ontvangen en E! nu al en Motorsport.TV vanaf 1 augustus ook in HD.

~ door pietboon op 25/07/2017.

2 Reacties to “KPN verschraald, Ziggo breidt uit”

  1. […] zo duur, dat de aanbieders met een nieuwe overeenkomst de abonnementsprijzen fors moeten verhogen. KPN moest zelfs naast een verhoging van de abonnementen ook het pakket drastisch uitkleden. Zenders als Brava, E!, MotorsTV en de regionale zenders moesten het veld […]

  2. […] Fox Sports blijft wijzen op de voordelen van de individuele Fox Sports abonnee, die in het nieuwe model minder hoeft te betalen dan met nu moet voor het Fox Sports abonnement. Echter, Fox Sports vraagt wel veel meer geld aan Ziggo, en dat moet linksom of rechtsom bij de abonnee vandaan komen. Ook andere kabelbedrijven hebben recent hun basisabonnementskosten vanwege hogere doorgiftekosten moeten verhogen. KPN heeft de pakketten drastisch moeten verschralen. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: