Red Bull MotoGP Rookies Cup live en in HD op motorsport.tv

motorsporttv_logo_white

Motorsport.tv zendt in augustus rechtstreeks en in HD de vierde en vijfde ronde uit van de Red Bulls Rookies Cup 2017, vanuit respectievelijk het Tsjechische Brno en Oostenrijkse Red Bull Ring. Tien jaar geleden werd de Red Bull Rookies Cup geïntroduceerd, een startpunt voor talentvolle jonge rijders op identiek materiaal.

Met Johann Zarco, Danny Kent en Brad Binder leverde de opstapklasse inmiddels drie wereldkampioenen af, en wie het huidige potentieel aan talent ziet, twijfelt niet aan dat er meer rijders met succes de stap naar de Grands Prix zullen maken. Aleix Viu is inmiddels bezig aan zijn derde seizoen op de KTM 250-viertakt en de jonge Spanjaard zal volgend jaar naar het Moto3-wereldkampioenschap willen. Maar in de eerste zes races wist Can Öncü drie maal te winnen en het Turkse talent lijkt dan ook de grootste titelkandidaat in 2017.

Ook van Nederlandse en Belgische zijde is er veel interesse voor de Rookies, met Walid Soppe, Victor Steeman en Sasha De Vits. Met ‘back-to-back’-wedstrijden in het Tsjechische Brno en in Oostenrijk is het ook voor de Nederlands-Belgische delegatie van het grootste belang om serieus punten te gaan pakken om nog in de top 10 te eindigen.

Ronde 4, Brno
Zaterdag 5 augustus vanaf 16.25 uur (race 1) en zondag 6 augustus vanaf 15.25 uur (race 2).

Ronde 5, Red Bull Ring
Zaterdag 12 augustus vanaf 16.25 uur (race 1) en zondag 13 augustus vanaf 15.25 uur (race 2).

~ door pietboon op 03/08/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: