UEFA Super Cup 8 augustus rechtstreeks op Veronica en Ziggo Sport Select

Veronica en Ziggo Sport Select zenden op 8 augustus rechtstreeks de clash uit tussen Real Madrid en manchester United. De wedstrijd tussen de winnaar van de Champions League en de winnaar van de Europa League is de officiele aftrap van het Europese voetbalseizoen.

Real Madrid-Manchester United, 8 augustus 20:45 uur op Veronica en Ziggo Sport Select

De wedstrijd wordt gespeeld in het National Arena Filip II in Skopje, de hoofdstad van Macedonië, in de Balkan. De scheidsrechter voor de wedstrijd is de Italiaan Gianluca Rocchi, die vorig seizoen ook de halve finale Champions League wedstrijd tussen Ajax en Olympique Lyonnais floot.

Real Madrid heeft driemaal eerder de Super Cup gewonnen uit zes wedstrijden, Manchester United won nog maar eenmaal uit vier wedstrijden. Cristiano Ronaldo scoorde ooit tweemaal in de Super Cup, maar onder andere Messi, Arie Haan en Rob Rensenbrink scoorden ooit driemaal.

In de studio van Ziggo Sport zit Jack van Gelder voor de voor- en nabeschouwing van de wedstrijd.

~ door pietboon op 05/08/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: