Live op FOX Sports: Mayweather vs McGregor


De sportwereld kijkt er al weken reikhalzend naar uit: de clash tussen bokskampioen Floyd Mayweather en UFC ster Conor McGregor. Zaterdag 26 augustus stappen de twee kemphanen in de boksring voor een nu al historisch sportevenement.

Het spektakel is in de nacht van zaterdag op zondag vanaf 03.00 uur live te zien op FOX Sports 2 en is tevens voor alle Nederlandse sportliefhebbers los beschikbaar als pay-per-view evenement.


Het langverwachte titanengevecht is voor abonnees van FOX Sports International en FOX Sports Compleet live te zien op FOX Sports 2. Tevens is het voor alle sportfans in Nederland los beschikbaar als pay-per-view evenement.

Het pay-per-view evenement komt online beschikbaar op http://www.foxsports.nl en op televisie in samenwerking met de tv-aanbieders Ziggo, KPN, Caiway, Telfort en Xs4all. Maandag 14 augustus om 12.00 uur start de pay-per-view verkoop op www.foxsports.nl/maymac. De kosten voor het losse evenement bedragen €7,95.

Sportliefhebbers over de hele wereld raken er niet over uitgesproken: het gevecht tussen UFC-vechter Conor McGregor en bokser Floyd Mayweather. Twee grote kampioenen, maar in twee totaal verschillende disciplines. Op 26 augustus staan ze tegenover elkaar in Las Vegas voor een nu al historisch sportevenement. Het gevecht wordt gehouden volgens de traditionele boksregels.

Conor McGregor (28) is de absolute ster van de UFC, de belangrijkste Mixed Martial Arts (MMA) competitie die wekelijks is te zien op FOX Sports. De Ier is met zijn spectaculaire vechtstijl en provocerende gedrag de grote blikvanger en heeft meerdere UFC-titels op zijn naam staan. De Amerikaan Floyd Mayweather is meervoudig wereldkampioen boksen en verloor in zijn professionele carrière nog nooit een wedstrijd. Maar liefst 49 keer bleef hij ongeslagen. De inmiddels 40-jarige bokser beëindigde in 2015 zijn carrière, maar trekt speciaal voor uitdager McGregor nog een keer zijn handschoenen aan.

~ door pietboon op 07/08/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: