US Open tennis vanaf 28 augustus exclusief op Eurosport

2016 US Open - Day 14Eurosport opent vanaf maandag 28 augustus tot en met zondag 10 september de deuren in New York. Twee weken lang strijdt de complete mondiale tennistop bij de mannen en de vrouwen op Flushing Meadows om de laatste Grand Slam-titel van dit jaar. Met meer dan 130 uur rechtstreeks tennis op Eurosport 1 plus letterlijk élke bal van élke baan live via de Eurosport Player, kunnen tennisfans dagelijks in hun Home of Tennis terecht om te ‘binge-watchen’.

De US Open is in Nederland en België exclusief te volgen via Eurosport. Ook de andere drie Grand Slams – Australian Open, Roland Garros en Wimbledon – zijn van de eerste service tot en met het laatste matchpoint zien bij het Home of Tennis.

Mats Wilander – winnaar van de US Open in 1988 – en Barbara Schett, in 1999 zelf kwartfinalist in New York, maken dagelijks twee edities van Game, Schett & Mats. Om 21.00 uur en 01.00 uur praten ze de kijkers door middel van interviews en analyses bij over de laatste ontwikkelingen in New York. Behalve Wilander en Schett telt de Eurosport-équipe met Kristie Boogert – zevenvoudig deelnemer aan de US open – en Mariette Pakker nóg twee voormalig proftennissers. Zij verzorgen, afwisselend met Abe Kuijl en Marc de Hous, het commentaar bij de beelden.

Bij de mannen komen Andy Murray (inmiddels afgemeld), Rafael Nadal, Roger Federer plus titelverdediger Stan Wawrinka (inmiddels afgemeld) in actie. Djokovic is door een blessure uitgeschakeld. Marin Cilic (6), Domenic Thiem (7), Kei Nishikori (inmiddels afgemeld), Milos Raonic (inmiddels afgemeld) en Grigor Dimitrov (10) maken de top 10 compleet.

Bij de vrouwen zijn vier voormalige US Open-winnaressen present: huidige nummer drie van de wereld Angelique Kerber, tweevoudig US Open-winnaar Venus Williams, Svetlana Kuznetsova – 2004 winnaar en nummer 8 van de wereld – en Sam Stosur, de winnares van 2011. Ook de winnaars van Wimbledon en Roland Garros, respectievelijk Garbiñe Muguruza en Jelena Ostapenko, zijn van de partij. En ook de regerend nummer 1 van de wereld, Karolina Pliskova, reist naar New York.

~ door pietboon op 07/08/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: