Zeeuwse DELTA faseert analoge TV uit

Delta, de Zeeuwse kabelaanbieder, zal met de overstap naar volledig digitale tv en radio in het voorjaar van 2018 afscheid nemen van het analoge tv-signaal. Analoge tv neemt op het kabelnetwerk drie tot zes keer zoveel ruimte in als digitale tv. Ruimte die nodig is voor meer internetcapaciteit.

Meer dan 80% van de DELTA-klanten kijkt inmiddels al digitaal tv met behulp van een smartcard. Daarnaast kijkt een groep klanten digitaal met behulp van nieuwe toepassingen zoals tv kijken zonder smartcard en de DELTA TV-app. Het gebruik van het analoge tv-signaal neemt jaar na jaar af.

DELTA gaat klanten die nu nog gebruik maken van het analoge tv-signaal helpen om over te stappen op digitale tv. Alle tv-klanten van DELTA zal binnenkort gevraagd worden een korte vragenlijst in te vullen. Op basis van de uitkomsten kan DELTA in de loop van het najaar zijn klanten gerichter helpen en adviseren bij de overstap naar digitaal tv kijken.

Klanten die digitaal kijken profiteren van haarscherp beeld, een uitstekende geluidskwaliteit, veel HD-zenders en een ruime keuze aan extra zenderpakketten.

~ door pietboon op 14/08/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: