Start Duitse Bundesliga dwong Eurosport tot lanceren verslechterde Player

In aanloop naar de Olympische Spelen van 2018 is Eurosport begonnen met het vernieuwen van de Eurosport Player. De start van de Duitse Bundesliga vrijdag is de reden waarom een “onaf” tussenproduct is gelanceerd.

In Duitsland heeft Eurosport een klein Bundesliga pakket gekocht, de online rechten van de vrijdag wedstrijd. Om deze wedstrijd in Duitsland te zien, ze hebben niet de rechten voor Nederland, moet je kijken via de Eurosport Player. Men wilde perse met de nieuwe versie van de Player live gaan tegelijk met de start van het nieuwe voetbal seizoen. Één probleem: hij was nog niet af.

Daarom is er in plaats van een upgrade nu een downgrade gelanceerd. De mobiele app heeft bij veel abonnees geen Chromecast mogelijkheid meer, de website heeft bijvoorbeeld geen multiscreen optie meer, en kan je niet meer terugspoelen naar de start van de wedstrijd. Allemaal zaken die in de vorige release nog wel konden.

Eurosport heeft aan TotaalTV.nl aangegeven dat de huidige versie stap voor stap nog wordt doorontwikkeld. Hopelijk komen zaken die in de vorige versie al tijden bestonden, weer terug. De Olympische Spelen zijn al over een half jaar.

Ook in Nederland gaat Eurosport de Serie A en Ligue 1 exclusief naar de Eurosport Player brengen.

~ door pietboon op 15/08/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: