Eerste reactie Eurosport op Player debacle

Eurosport heeft voor het eerst gereageerd op de problemen met de nieuwe Eurosport Player. De Player die vorige week werd gelanceerd heeft geen multiscreen optie meer, en ook kan niet meer naar het begin van de wedstrijd gesprongen worden.

Eurosport geeft aan dat het primaire doel van de nieuwe Player de beeldkwaliteit en stabiliteit was. Om dit te bereiken heeft men besloten de multiscreen optie, waarbij twee en zelfs drie streams tegelijk konden worden bekeken, te stoppen.

Het tweede doel was het verbeteren van de Catch Up en On Demand diensten. Hierdoor is de terugspoel optie, waarmee tot enkele uren terug kon worden gespoeld, tijdelijk verdwenen. In de nabije toekomst wil Eurosport dit weer terug gaan brengen.

~ door pietboon op 16/08/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: