25 augustus eenmalig PSG op Eurosport 2

Alhoewel Eurosport de televisie en online rechten hebben van de Franse Ligue 1, zenden ze bijna niets uit. Komend weekend is alleen PSG tegen Saint Etienne op Eurosport 2 te zien. Op de Player zijn geen extra wedstrijden te zien.

25 augustus 20:30-22:40 uur op Eurosport 2


Tot en met het seizoen 2018/19 heeft Eurosport de Ligue 1 rechten, maar doet er dit jaar bijna niets mee. Aan het begin van het contract, vanaf seizoen 2015/16, zond Eurosport alle 10 wedstrijden per speelronde live uit op de Eurosport Player. Dit jaar moet je überhaupt blij zijn als er een wedstrijd te zien is.

Het is onduidelijk waarom Eurosport dit doet. Men geeft wel aan dat de concurrentie van het Spaanse en Britse voetbal op Ziggo Sport heeft geleid tot lage kijkcijfers, wat heeft geleid tot het verhuizen van de uitzendingen naar de Player. Het is onduidelijk waarom niet alle wedstrijden op de Player worden uitgezonden, zoals in de eerdere jaren.

Lees ook: Programmering Eurosport Player


~ door pietboon op 21/08/2017.

Eén reactie to “25 augustus eenmalig PSG op Eurosport 2”

  1. Ja dat krijg je met dat inhalige graai gedrag van Eurosport. Alles opkopen en er dan voor zorgen dat niemand het meer te zien krijgt. Al enige tijd gestopt met kijken naar deze vreselijke reclame zenders . Ben verbaasd dat sportorganisaties in zee gaan met dit bedrijf die alle sporten kapot maakt. Ze gaan allemaal voor de snelle dollar maar op een gegeven moment keert het tegen je .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: