Comeback van komedieserie Will & Grace te zien bij TLC

Goed nieuws voor alle Will & Grace fans: meer dan tien jaar na het einde van de onvergetelijke serie is dit bijzondere viertal weer te zien op de buis! Het negende seizoen van de immens populaire komedieserie is vanaf dinsdag 3 oktober om 20:30 uur te zien bij TLC. Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally and Sean Hayes keren terug als Will, Grace, Karen, en Jack in een nieuw seizoen met zestien afleveringen.

Will & Grace is vanaf dinsdag 3 oktober om 20:30 uur te zien bij TLC.


Will & Grace was van 1998 tot 2006 op televisie te zien en heeft maar liefst zestien Emmy® awards gewonnen. De serie draait om de bijzondere band tussen twee beste vrienden in New York, Will & Grace, en hun vrienden Jack en Karen.

Het meesterlijke duo Max Mutchnick en David Kohan schrijven dit nieuwe seizoen en zijn tevens uitvoerend producent. Ook Tim Kaiser, Alex Herschlag, Tracy Poust en Jon Kinnally werken aan dit nieuwe seizoen als uitvoerend producent. De legendarische James Burrows, regisseur van de vorige Will & Grace seizoenen, is ook weer van de partij als regisseur en uitvoerend producent. Will & Grace wordt geproduceerd door Universal Television.

~ door pietboon op 05/09/2017.

Eén reactie to “Comeback van komedieserie Will & Grace te zien bij TLC”

  1. Vreselijk deze serie, wanneer halen jullie hem van het net af. Wat een verschil met Europa. Moet dit leuk zijn? Is dit Amerikaanse humor?nietbesteed aan ons Europeanen, wat een niveau grgrrr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: