Is driemaal scheepsrecht voor de Eurosport Player?

Vrijdag speelt HSV voor de derde keer op rij zijn competitiewedstrijd op vrijdag. Het is ook de derde vrijdag dat Eurosport in Duitsland een Bundesligawedstrijd exclusief op de Player uitzendt. De eerste twee keer ging erg mis; is driemaal scheepsrecht?

HSV heeft het helemaal gehad met Eurosport, zowel de trainer sls voorzitter hebben dat duidelijk gemaakt, maar die boosheid heeft geen effect. Alhoewel Eurosport eenmaal per halfjaar een Bundesligawedstrijd op het open net mag uitzenden, zal dit niet aanstaande vrijdag gebeuren. Die optie willen ze voor een wedstrijd met een groter kaliber bewaren, en dus is HSV weer niet op tv te zien.

Eurosport blijft volhouden dat bij de vorige wedstrijd 98% wel gewoon de wedstrijd via de Player kon zien. Dat is echter een erg slechte prestatie. Wat als 2% van alle auto’s er zomaar mee zou ophouden, of pacemakers. Dat zijn natuurlijk onacceptabele cijfers, zelfs als het om iets minder belangrijks gaat als een voetbalwedstrijd. 

De Duitse voetbalbond staat voorlopig achter Eurosport, maar of dat na de komende wedstrijd ook nog zo is?

~ door pietboon op 13/09/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: