Sky Radio Christmas weer via DAB+ te ontvangen

Sky Radio Christmas is weer te horen via DAB+. Al sinds 2013 is dit thema kanaal van Sky Radio ook digitaal in de ether beschikbaar. De uitzendingen van Sky Radio Christmas lopen tot 1 januari, waarna de zender weer terug omgedoopt wordt in Sky Radio Hits.

Sky Radio Christmas is te beluisteren via skyradio.nl, de app, radioportals en DAB+.

Jaarlijks op 1 oktober om 12.00 uur start Sky Radio officieel Sky Radio Christmas, het online radiostation met non-stop kersthits. Het muziekstation doet dit speciaal voor kerstfanaten die niet kunnen wachten tot het reguliere Sky Radio op 101 FM tijdelijk wordt omgedoopt tot ‘The Christmas Station’, later dit jaar.

~ door pietboon op 02/10/2017.

2 Reacties to “Sky Radio Christmas weer via DAB+ te ontvangen”

  1. Beste skyradio,
    Vandaag hadden we op mijn werk jullie opstaan en het viel mij op dat jullie al kerstmuziek draaien, maar als ik dit eerlijk mag zeggen vind ik dit te vroeg, de goeie oude man sinterklaas is nog maar net ons land gepasseerd en er word al kerstmuziek gedraaid op de radio, dus zoude jullie alsjeblieft willen wachten tot zeker zes december? Alvast bedankt

    Groetjes Pamela Juffermans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: