Queen-klassieker ‘I Want It All’ olympische hymne Eurosport

Een moderne remake van de Queen-klassieker ‘I Want It All’ is vandaag onthuld als olympische hymne voor de Olympische Spelen van PyeongChang 2018. De eigentijdse versie van deze iconische hit uit 1989 is opnieuw ingespeeld door het befaamde London Symphony Orchestra en gecomponeerd door Chris Elliott (Amy Winehouse, Adèle, Mark Ronson, Rag’n’Bone Man) en Sylvain Morizet (Zero Dark Thirty, The Imitation Game, The King’s Speech).

De legendarische Queen-gitarist Brian May heeft de nieuwe versie, die is opgenomen in de Air Studio’s in Londen, officieel goedgekeurd. ‘I Want It All’ staat symbool voor het verlangen van de fans om elke seconde van de Spelen – altijd en overal – te kunnen volgen, iets dat uitsluitend kan via de Eurosport-platforms.

Eurosport zendt meer dan 100 evenementen uit, live en on demand. De Eurosport Player is de enige plek – online, mobiel, tablets en smart TV’s – waar de sportfans geen enkele gouden plak, geen enkele sport en zelfs geen seconde van de Spelen hoeven te missen. In totaal biedt de Eurosport Player tijdens de Spelen ruim 4000 uur olympische content, waarvan 900 uur live sport. PyeongChang 2018 wordt hiermee de eerste en meest digitale Olympische Spelen voor Europa ooit.

~ door pietboon op 27/11/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: