Nieuwe kids radiozender vanaf 1 december op DAB+

De regionale commerciële radiozender RADIONL start op vrijdag 1 december een nieuwe radiozender: RADIONL Kids. De nieuwe radiozender zal in de regio Eindhoven naast FM-frequentie 93,6 MHz in delen van Noord-Brabant en Limburg te horen zijn via de digitale ether (DAB+) op kanaal 7A. De uitzendingen van de nieuwe radiozender gaan vrijdag 1 december in de loop van de dag van start.

Vanaf 1 januari 2018 is de radiozender ook in Zuidwest Nederland en Noordwest Nederland te ontvangen via de digitale ether via kanaal 9D. Wereldwijd is de radiozender online te beluisteren via radionlkids.nl.

~ door pietboon op 30/11/2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: